Horeca Inspiratie Dagen

Op 1 en 2 maart waren de Horeca Inspiratie Dagen in Grou. Georganiseerd door Krikke en LA Streetfood omdat er door coronamaatrdegelen geen beurzen waren en ze toch horecaondernemers wilden bereiken met hun producten en nieuwe trends voor horeca. En ik ben gevraagd daar foto’s te maken.

Januari, februari en maart zijn hele belangrijke dagen voor de horeca. Het is de tijd waarin de nieuwe kaart wordt gemaakt. Daarom zijn er in het begin van het jaar vaak horecabeurzen zoals de Horecava of Horeca Beurs Goes. 

Producenten en groothandels hebben dan hun nieuwe producten, nieuwe folders en nieuwe trends klaar zodat ze het aan hun klanten kunnen laten zien. En toen we afgelopen winter weer een soort van lockdown hadden, evenementen niet doorgingen en het voor de horeca belangrijker dan ooit bleek een slimme kaart te maken voor het zomerseizoen besloten Krikke en LA Streetfood voor hun klanten in het Noorden een beurs te organiseren. Klein en intiem, zodat er tijd en ruimte zou zijn om echt in gesprek te gaan, producten en oplossingen te bespreken.

Geweldig om al die mensen die van gastvrijheid en lekker eten houden bezig te zien. De foto’s die ik maakte mag je als standhouder gebruiken. Ik heb er een map voor aangemaakt op mijn Google Drive waar je doorheen kunt bladeren. Laat je me het weten als je het beeld gebruikt voor je bedrijf? Dat vind ik altijd leuk om te zien. En vergeet bij gebruik mijn naam niet te vermelden.

Google drive foto’s Horeca Inspiratie Dagen

www.horecainspiratiedagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.