Lancering Chicken-wing saus Smoky Mountains

Fotografie | Foodstyling | Concept 

Smoky Mountains produceert sauzen voor horeca. Dit merk vertaalt voor de Nederlandse en Belgische horeca Amerikaanse Streetfood gerechten naar snelle go-to producten met herkenbare Amerikaanse smaken.

Het nieuwste product van Smoky Mountains is de Buffalo Wing Saus die je over chickenwings doet. Deze saus gemaakt voor horeca wordt gelanceerd via mailing, de eigen site en socialmedia. Voor deze lancering en de promotie gedurende de rest van het jaar heb ik beelden gemaakt. Het is belangrijk om steeds met vernieuwend beeld te komen, zelfs al gaat het om hetzelfde product. Daarom heb ik van alle foto’s een unieke afbeelding gemaakt. Met elk hun eigen sfeer en gevoel, waardoor de foto’s op verschillende momenten in het jaar in te zetten zijn.

 

Professionele foodfotograaf voor bedrijven

Voor de lancering van de Smoky Mountains Buffalo Wing Sauce voor chicken-wings heb ik de productie, styling en fotografie verzorgd.

Ben je ook producent of heb je een merk wat voor socialmedia en promotie mooie beelden en content zoekt? Ik neem je de volledige klus uit handen. Vanuit mijn eigen studio kan ik de hele productie verzorgen. Mijn netwerk aan stylisten, websitebouwers, ontwerpers en tekstschrijvers kan ik de lancering en promotie van begin tot eind voor jou verzorgen.

Wanneer is de lancering van jouw product? Laten we meteen aan de slag gaan. Bel me vandaag nog: 06 11 7 44 0 44

 

 

1 gedachte over “Smoky Mountains

 1. Suzanne van der Rakt zei:

  Hallo,

  Mooie fotografie zie ik op je website.
  Ik ben voornemens mijn kookrecepten te bundelen in een boek en zoek hiervoor een fotograaf.
  Kun je mij een opgave geven wat je vraagt voor een dergelijke fotoshoot.
  Ik hoor het graag.

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groeten,
  Suzanne van der Rakt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *