Tarieven Horeca Fotografie

Professionele beelden van jouw zaak en gerechten voor online gebruik. Denk hierbij aan facebookbanners, socialmediaberichten of foto’s voor op je site. Ik kom bij jou langs in de zaak en maak die beelden die passen bij jouw bedrijf. Denk hierbij aan foto’s van gerechten, mensen die aan tafel zitten, drankjes die worden gemaakt of mooie beelden uit de keuken. En de tarieven? Die heb ik aangepast met scherpe prijzen voor de horeca alleen. Zodat je je niet alleen werk uit handen laat nemen, maar ook zeker weet dat het mooie eindresultaat voor jou betaalbaar zijn.

 

Basis online foodfotografie – 10 daglichtfoto’s van gerechten op locatie inclusief set styling en nabewerking – €350,-

Socialmedia fotografie – 15 daglichtfoto’s van gerechten op locatie inclusief set styling en nabewerking – €475,-
Je krijgt de foto’s in het formaat van gebruik. Bijvoorbeeld vierkant voor Instagram of langgerekt voor Facebook. Zodat je het meteen kunt gebruiken en zelfs met je telefoon online kunt zetten. Met extra een Facebookbanner met een gerecht en je logo. Het is heel gaaf om een serie van foto’s te schieten in een zelfde sfeer, dan kan je per kwartaal iets anders laten zien op jouw socials.

Comfort horeca fotografie – 15 high res foto’s met studiolicht op locatie, inclusief set styling en nabewerking – €650,-
In overleg kunnen we verschillende foto’s maken. Gestylde gerechten zoals je gasten de gerechten geserveerd krijgen of foto’s van je team in actie, maar ook een meer cleane studio fotografie waarvan je de beelden makkelijker kunt gebruiken voor reclame-uitingen. Deze foto’s kan je – door het grote high res formaat – ook heel mooi gebruiken voor een banner buiten je zaak of grote foto’s in de zaak. 

Premium horeca en foodfotografie – 20 high res foto’s met studiolicht op locatie, inclusief set styling, nabewerking en licentie voor vrij gebruik voor o.a. promotiemateriaal, beeldbank voor b2b etc. – Prijs op aanvraag
Een volwaardige fotoshoot die jouw bedrijf en boodschap zo goed mogelijk laat zien. Denk aan overview beelden van de zaak, hoogwaardige beelden van gerechten en actiefoto’s uit de keuken of aan tafel. Of portretten van je personeel. Deze beelden zijn te gebruiken zoals jij wilt. Dus online, in drukwerk, reclameuitingen en voor de pers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *