Video

Voor Horeca groothandel en importeur L.A. Streetfood maakte ik stop-motion video’s voor YouTube en socialmedia. Het doel van deze filmpjes is te laten zien hoe makkelijk je kan werken met de producten van deze horecagroothandel. Hiermee inspireren ze koks en promoten ze hun product.

Voor deze stop motion videos maak ik mooie foto’s van het gerecht terwijl het wordt opgebouwd. Zodat je een simpel stapsgewijs beed krijgt van de opbouw.

De werkwijze die ik met deze opdrachtgever heb gekozen is dat het recept en de ingrediënten bij me afgeleverd worden en ik alles in mijn studio bereid en fotografeer. Zo wordt de opdrachtgever echt werk uit handen genomen. En lever ik het kant en klare eindresultaat.

Stop-motion filmpjes zijn een hele leuke manier om een verhaal te vertellen op je site of via socialmedia. Het komt vrolijk over en door de muziek en tekst is de informatie makkelijk op te nemen. Maar vooral is het een optie die sneller en goedkoper is dan standaard bedrijfsvideos.

Overweeg je videos te maken voor jouw bedrijf? Stop motion filmpjes van gerechten en recepten? Ik denk graag mee. Wil je echte video’s op een creatieve en professionele manier geschoten? Dan raad ik je mijn vrienden van De Mannen Zonder Pak aan. Zij zijn geweldig om mee te werken en lever mooi beeld af.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *