Productie nieuwe folder

Fotografie | Concept | Styling | productie

Als iedereen thuis werkt en de horeca gesloten is kan je niet werken zoals je altijd doet. Voor een bedrijf als LA Streetfood – producent en groothandel voor horeca – wat er om bekend staat veel bij horecabedrijven over de vloer te komen en zelfs in de keuken mee komt koken is het nu extra belangrijk om zich online en via folder materiaal te laten zien.

Ik heb meegewerkt aan een make-over van het “burgerboek” ofwel de productfolder van LA Streetfood. Met gestylde foto’s die een goede sfeer geven en inspirerend werken.

Voor dit beeld bedacht ik sommige recepten en combinaties, deed ik de styling en schoot ik de foto’s. Maar vooral werkte ik de sfeer per product op zo’n manier uit dat deze extra onderscheidend werden. Deze productie heb ik volledig zelf gedaan en mijn opdrachtgever de klus echt uit handen genomen.

Heel simpel: ik haalde een krat met producten op bij het bedrijf en een paar dagen later kregen ze de bewerkte beelden terug. Dit is het voordeel van een vaste relatie met de professionals waar je als producent mee werkt. Als fotograaf leer ik het bedrijf zodanig kennen dat ik zo aan de slag kan en als opdrachtgever weet je dat je het werk gerust uit handen kunt geven.

Wil je ook met een vaste fotograaf werken die jouw bedrijf tot in detail zelfstandig in beeld kan brengen zodat jij je kunt focussen op het ondernemen zelf? Ik spreek graag met je af om kennis te maken. 06 11 7 44 0 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *