Wit

Elke voedselfotograaf heeft een eigen stijl, een bepaalde signatuur en voorkeur. Ik vind het fijn om met een witte of zwarte achtergrond te werken, maar kan net zo goed hele andere foto’s schieten. Op instagram heb ik mijn hobby account @vandebuurvrouw waarop ik foto’s zet die ik in mijn vrije tijd maak.

Deze foto’s hebben vaak een witte achtergrond en zijn echt frisse voedselfotografie. Hiervoor maak ik veel gebruik van daglicht en de planten uit mijn moestuin. Gedurende het seizoen kunnen de food-foto’s hierdoor enorm verschillen. Tijdens de eerste maand van het moestuin seizoen zie je veel groen. In de zomer zijn de foto’s kleurrijker en in de herfst een stukje donkerder.

Misschien ga ik mijn passies: lekker koken, tuinieren, schrijven en voedselfotografie wel combineren in een mooi kookboek. Tot die tijd zet ik mijn foto’s van eten en mijn moestuin op instagram.

Natuurlijk heb ik ook een insta voor mijn werk… ook altijd een goed idee om te bekijken: @rosementink

Voedselfotografie om in te bijten

Kookboek fotografie | Foodfotografie & styling | Productfotografie | Fotografie voor horeca | Socialmedia | Concept

Rose Mentink | 06 11 489 425 | @rosementink | @vandebuurvrouw

Show More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *